Warning: array_map(): Argument #2 should be an array in /home3/r59780tdfp/public_html/data/functions.php on line 31
Pompe Jessberger | tdfpompe.ro

POMPE JESSBERGER

Pompele JESSBERGER au ca principale competente pomparea fluidelor din butoaie, containere si canistre. Indiferent de tipul fluidului : vascozitate, inflamabil, abraziv sau coroziv, cu sau fara fibre sau solide, va putem garanta o pompare eficienta si fiabila, la cele mai inalte randamente si preturi foarte accesibile.

Industrii in care sunt disponibile Pompe Jessberger:

Pompele de butoi JESSBERGER sunt fabricate din diferite materiale compatibile cu fluidele vehiculate : SS316, PP, Hastelloy, PVDF. Pentru motorizare, se ofera protectii IP54 sau ATEX 100 fie ca sunt operatie electric sau cu aer.

- Seturi complete pompe de butoi : pentru pomparea de acizi, substante alcaline sau ulei mineral / inflamabile precum benzina sau solventi.
JESSBERGER va ofera seturi preasamblate care consista in pompa, motor, 2 m de tub

- Pompe pentru aplicatii tip laborator : solutii economice si fiabile pentru umplerea sau golirea unor mici cantitati de fluide agresvie ca acizi, alacaliini, solutii de curatare pentru IBC intre 60 si 200 litri.

- Tuburi pentru diverse aplicatii industriale :
- Aluminiu pentru diesel / benzina / ulei hidraulice / uleiuri minerale si alte fluide ne inflamabile. Cu motorul JP-280 se pot pompa fluide cu viscozitati de pana la 1200 mPas
- SS pentru produse inflamabile cu certificare ATEX
- PVDF pentru fluide foarte corozive unde tuburile in PP nu sunt suetabile. Temperaturi de operare intre 50 C si 90 C.