Warning: array_map(): Argument #2 should be an array in /home3/r59780tdfp/public_html/data/functions.php on line 31
Pompe Lowara | tdfpompe.ro

POMPE LOWARA

Pompe LOWARA ...proiectat pentru viata

LOWARA se angajeaza sa studieze si sa dezvolte, sa produca si distribuie, pompe si sisteme de pompare pentru aplicatii tehnologice de apa.
Fondata in 1968 si avand sediul in Montecchio Maggiore, aproape de Vicenza Italia, Lowara a fost creeata sa deserveasca clientii si utilizatorii de pompe hidraulice in diferite sectoare de peste 40 de ani.

Apa este principalul element al vietii iar numitorul comun al tuturor aplicatiilorin care pompele Lowara sunt utilizate.
Pompele Lowara sunt realizate si prefabricate din otel inoxidabil, acest lucru mentine apa fara contaminare. Tehnologia de sudare cu laser creeaza pompe rezistente la produse chimice si garantiile ca procesul de productie respecta mediu natural.

Industrii in care sunt disponibile Pompe Lowara:

Misiunea noastra. Aplicatii.
Vom oferi produse eficiente si fiabile, servicii si solutii pentru alimentare cu apa si pompare a apei in uz rezidential, in irigatii, servicii de constructii si pietele comerciale la nivel mondial, pentru a maximiza valoarea pentru clientii nostri.

LOWARA ofera o gama completa de pompe pentru rezidential, agricultura si aplicatii industriale.

- Pentru serviciile rezidentiale, Lowara produce pompe pentru presurizare, conditionare, sisteme de iluminat, statii de ridicare si deshidratarea.
- Pentru irigatii, Lowara produce pompe pentru aplicatii agricole,irigarea gradinilor si parcurilor.
- Pentru aplicatii industriale, Lowara este angajata in fabricarea pompelor din cadul procesului de distributie a apei potabile, privind tratarea apei, spalari industrial, echipamente de racire pentru masini-unelte.

Inovatie pentru calitate.
Inovatia a fost intotdeauna una dintre cele mai importante caracteristici distinctive pentru LOWARA, deoarece oferta de calitate trebuie sa fie mentinuta si dezvoltata de-a lungul timpului. LOWARA investeste economic, uman si tehnologic, resurse in formare si cercetare, pentru a se asigura imbunatatiri continue ale produselor.

video youtube pompe lowara