Warning: array_map(): Argument #2 should be an array in /home3/r59780tdfp/public_html/data/functions.php on line 31
Pompe centrifuge | tdfpompe.ro

POMPE CENTRIFUGE

Pompele centrifuge propuse de TDF Group pentru piata din Romania sunt fabricate din otel, fonta, otel inoxidabil, elastomeri si alte materiale de constructie. Pompele sunt de mai multe tipuri si anume orizontale, verticale, submersibile, de suprafata, cu cuplaj magnetic. TDF in Romania reprezinta cei mai importanti constructori de pompe centrifuge, din care putem enumera la nivel Lowara, Flygt, Jabsco, Panworld, Flojet.

Industrii in care sunt disponibile pompe cu tehnologia "Pompe centrifuge":

Aplicatii in tratarea apelor
Pomparea mostrelor, dozarea acizilor sau a bazelor pentru masurarea pH-ului. Pomparea apelor uzate, suspensiilor, reactivilor chimici si a namolurilor. Pompele sunt rezistente la acid clorhidric, clorura ferica precum si multe alte chimicale.

Industria lacurilor si a vopselurilor, industria tipografica
Pomparea vopselurilor pe baza de apa sau de solvent, a cernelei, lacurilor, adezivilor si a solventilor. Transferul, recircularea si amestecarea cernelei pentru industria tipografica.

Aplicatii igienice
Pomparea produselor alimentare precum supe, creme, siropuri, lactate, iaurt, arome, spirtoase, ciocolata, aluaturi, paste, parfumuri si pasta de dinti. Aplicatii pentru sistemele CIP.
- industria mecanica. Manevrarea uleiurilor, a grasimilor, lubrifiantilor, agentilor pentru racire, lichidelor pentru spalare si curatare, solventilor si a produselor uzate etc.
- industria celulozei si hartiei. Transportul adezivilor, a silicatului de sodiu, oxidului de titaniu si a altor coloranti etc. Manipularea produselor pentru albire, a apei uzata sau a mostrelor de apa.
- industria chimica. Manipularea tuturor tipurilor de acizi, a alcalinilor, alcool, solventi, deseuri chimice, precum si produse sensibile la forfecare ca latexul sau emulsiile.

Tratarea suprafetelor
Manipularea chimicalelor din bazinele de depozitare, containere sau bai, in aplicatii precum decaparea, galvanizarea sau degresarea. Manipularea deseurilor rezultate.
Demineralizarea
Manipularea apelor demineralizate.
Productia cristalelor lichide
Pomparea concentratelor acide sau alcaline.