Warning: array_map(): Argument #2 should be an array in /home3/r59780tdfp/public_html/data/functions.php on line 31
Pompe cu dubla membrana | tdfpompe.ro

POMPE CU DUBLA MEMBRANA

Wilden ** Solutii avansate pentru aplicatii critice

Din 1955 Wilden Pump and Engineering LLC este liderul mondial in fabricatia pompelor pneumatice cu dubla membrana AODDP. Wilden este o firma profund angajata in cautarea excelentei, satisfactia clientilor, cercetarea si dezvoltarea si cunoasterea pietei. Ca si organizatie de nivel mondial, Wilden dispune de o infrastructura, de o baza de cunostiinte tehnice si de un capital uman intelectual necesare pentru a depasi astepterile dumneavoastra peste tot in lume. Reteaua noastra de distributori de clasa mondiala va garanteaza accesul la toate noile tehnologii si invoatii Wilden in tehnologia transferului de fluide. Wilden si retelele de distributori raman dedicati industriei, aplicatiilor si proceselor industriale ale dvs. Vom raspunde nevoilor cu produse exceptionale si termene de livrare foarte scurte.

TDF Pompe SRL ** Distributor exlclusiv de Wilden in Romania

TDF Pompe SRL este importator exclusiv ale echipamentelor Wilden in Romania. Experienta pe care o avem in Romania, dar si experienta grupului TDF in plan mondial, ne permite sa va propunem pompele pneumatice care sunt cel mai potrivite nevoilor dvs. Dispunem in Bucuresti, Barcelona si Paris de un stoc important de pompe si piese de schimb Wilden ceea ce ne permite sa livram rapid. Nu ezitati sa ne consultati!

In permanenta, TDF investeste o mare parte din resursele financiare in ameliorarea fiecaruia din serviciile pe care le oferim. Stocul nostru important de pompe si piese de schimb, atelierul de reparatii si echipa de reparatii / start-up / PIF ne permit sa raspundem rapid urgentelor. Recunoasterea si reputatia marcilor pe care le distribuim sunt pentru noi si mai ales pentru clientii nostrii cele mai bune garantii de calitate si de profesionalism ale echipamentelor propuse.

TDF Pompe SRL face parte din Group TDF, prezent in Europa si America Latina.

Industrii in care sunt disponibile pompe cu tehnologia "Pompe cu dubla membrana":

Avantaje :

1. Noul sistem de distributie a aerului Pro-Flo Shift permite o reducere a consumului de aer comprimat pana la 60% in raport cu produsele concurente. Vedeti dovada mai jos.

2. Pompele pneumatice Wilden sunt auto amorsante si pot functiona sec fara a suferii daune.

3. Debitul pompelor Wilden este reglabil ajustand presiunea si debitul de aer admis (accesorii precum filtre regulatoare si vane ajustabile sunt disponibile ca optiune). Distributoarele de aer Pro-Flo Shift functioneaza fara lubrifiere, nu se blocheaza si nu ingheata.

4. Pompele Wilden pot functiona fara supapa de siguranta, caci in cazul in care se produce accidental o inchidere a vanei de refulare, pompele se vor opri datorita egalizarii presiunii din camera de aer cu cea din camera de lichid. Pompele vor redemara imediat ce vana se va redeschide, ceea ce este un mare avantaj in anumite aplicatii.

5. Energia penumatica are mari avantaje in medii ATEX, iar anumite modele special construite de Wilden au aceasta certificare. Absenta curentului electric permite interventia fara pericol de electrocutare. In anumite cazuri, pompele ATEX sunt de-asemenea submersibile.

6. Pompele Wilden pot pompa cu usurinta lichide simple sau vascoase, neutre sau corozive.

video youtube pompe cu dubla membrana