Warning: array_map(): Argument #2 should be an array in /home3/r59780tdfp/public_html/data/functions.php on line 31
Pompe cu dublu surub | tdfpompe.ro

POMPE CU DUBLU SURUB

In anul 2003, grupul german Jung a produs prima pompa sanitara cu tehnologie dublu surub - twin screw technology. Pompa poate gestiona presiuni diferentiale pana la 50 de bar si primeste certificarile de calitate 3A si EHEDG.

In anul 2008 a aparut un nou design, Jung a devenit Jung Process Systems si au lansat noua gama de pompe Hyghspin. A fost prima pompa din lume cu rulumenti in SS316L Principalul avantaj al pompelor Hyghspin este acela ca desfiinteaza liniile, accesoriile si pompele pentru CIP si SIP, pompele Jung fiind capabile de a pompa si de a-si asigura procedurile de curatare sau sterilizare.

Industrii in care sunt disponibile pompe cu tehnologia "Pompe cu dublu surub":

Tehnologia pompelor cu dublu surub este nu numai de tip volumetrica, dar este SINGURA care are capacitatea de a functiona pana la viteze de 3600 RPM. Spre deosebire de orice alta pompa, cu aceeasi pompa se poate efectua si procesul de CIP / SIP. Imaginati-va posibilitatea de a elimina pompe suplimentare CIP centrifuge, supape si toate echipamentele in exces. Pentru pompare produselor vascoase, pompe Jung poate rula cu o viteza relativ scazuta pentru a nu deteriora fluidul si pentru a oferi o capacitate foarte mare de aspirare. Pentru produse cu vascozitati apropiate apei, pompele Hyghspin pot fi accelerate pentru a depasi si mentine viteze mari pentru a indeplini functiile pompei de retur CIP si SIP. Aceasta capacitatea este unica. Este singura modalitate de a reduce numarul de pompe in orice aplicatie.

Pompele Hyghspin pot pompa fluide cu vascozitati intre 1 - 1,000,000.00 cPs, la viteze de pana la 4000 RPM si temperaturi pana la 130 C pentru fluid si 145 C pentru CIP / SIP.

Aplicatiile sunt multiple si cuprind industriile alimentare, farmaceutice, biotehnologiile, chimie, oil & gas, etc...

video youtube pompe cu dublu surub