Folosim cookie-uri proprii și terțe pentru a ne oferi serviciile și a colecta date statistice. Continuarea navigării implică acceptarea ta. Mai multe informatii A accepta

Companie

La Técnica de Fluidos suntem mândri de istoricul nostru. Ceea ce la început era o mică afacere de familie a devenit la sfârşitul celor patru decenii un mare grup de afaceri implementat în zece ţări şi care derulează proiecte în toată lumea. TDF s-a impus ca un actor esenţial pe piaţa spaniolă şi cea internaţională, bucurându-se atât de sprijinul producătorilor internaţionali de top cât şi de încrederea tuturor clienţilor săi.

ÎNFIINŢATĂ ÎN ANUL 1976, TÉCNICA DE FLUIDOS DEŢINE O POZIŢIE DE LIDER ÎN FABRICAREA, DISTRIBUŢIA ŞI INSTALAREA POMPELOR ŞI A PRODUSELOR CONEXE

ISTORIC

În anul 1976, Aurelio Maestre Losada înfiinţează Técnica de Fluidos. După ce s-a întors cu familia sa din Germania, a înfiinţat primele birouri ale TDF pe strada Xifré din Barcelona. Numai cu 3 angajaţi şi foarte puţine resurse, Aurelio a călatorit în mod constant prin întreaga Spanie pentru a face publicitate companiei şi pentru atragerea clienţilor pe o piaţă foarte puţin dezvoltată până în prezent.

Într-un timp foarte scurt, pasiunea lui Aurelio Maestre în a oferi un serviciu de calitate duce la obţinerea rezultatelor şi TDF primeşte sprijinul marilor producători la nivel internaţional, cum ar fi ITT Jabsco, LutzPumpen, sau Watson Marlow, ale căror acorduri semnate sunt valabile şi în prezent.

Dezvoltarea companiei motivează şi primul său transfer, în anii ´80, către birourile reprezentative din strada Marina. La sfârşitul anilor ´90 sunt asimilate mărci cum ar fi PCM şi Wilden, ceea ce transformă Técnica de Fluidos într-o companie lider pe piaţa spaniolă.

Primera oficina de Técnica de Fluidos en España
Expansión geográfica de Técnica de Fluidos Group

EXPANSIUNEA GEOGRAFICĂ ŞI INTERNAŢIONAL Ă A GRUPULUI TDF

La începutul secolului 21, se ajunge la expansiunea geografică şi internaţională a grupului TDF. Se deschid filiale în Europa: primul în Portugalia, urmate de cele din Franţa, Polonia, Elveţia şi România, precum şi în America de Sud: Argentina, Uruguay, Paraguay şi Bolivia. Toate centrele sunt independente şi deţin propriul stoc, dar păstrează acelaşi devotament în asigurarea serviciului pentru clienţi.

În niciun moment nu s-a neglijat prima piaţă a companiei şi în acelaşi timp cu dezvoltarea sa în exteriorul Spaniei, sunt create noi sedii în Madrid şi în Bilbao. În plus şi restul zonelor sunt acoperite de tehnicieni pe piaţa externă, ceea ce garantează apropierea de client şi rapiditatea răspunsului.

Având obiectivul de a oferi un serviciu profesional şi personalizat în orice sector, se formează echipe de specialişti în fiecare din pieţele principale: de Industrie Generală, Alimentaţie şi Laboratoare, Tratarea Apei, Construcţii şi Agrement nautic.

ALBERTO MAESTRE HOFFMANN: MODERNIZAREA TDF

În anul 2004 se realizează schimbarea generaţiilor din cadrul TDF. Alberto Maestre Hoffmann, un veteran în cadrul organizaţiei, preia compania şi începe o nouă etapă, promovând proiectarea la nivel internaţional şi crearea de noi linii de afaceri. În acelaşi an, firma obţine certificatul de calitate ISO 9001.

Deşi principala activitate a companiei o reprezintă echipamentele de pompare, accesoriile şi produsele conexe încep să deţină o amploare atât de mare încât ajung să devină noi linii de afacere, complet autonome. Técnica de Fluidos nu ezită să ofere resurse pentru a oferi cel mai bun serviciu posibil pentru clienţii săi, prin înfiinţarea unui departament pentru fiecare linie de produse (Filtrare, Aparatură şi Etansari mecanice). Toate aceste linii noi sunt gestionate de propriile echipe de experţi.

Pornind de la creşterea cererii pieţii, Técnica de Fluidos începe prin a furniza sisteme complete la cheie. În prezent, tehnicienii TDF Systems deţin capacitatea de a proiecta, fabrica, instala şi implementa soluţii inovatoare pentru transferul, filtrarea şi dozarea oricărui fluid. În paralel, Serviciul de Asistenţă Tehnică al TDF este specializat în întreţinerea, repararea şi punerea în funcţiune.

Prin intermediul atelierelor din Barcelona, Madrid, Bilbao şi Tarragona asigurăm un serviciu personalizat, la nivel local şi de calitate superioară. Pot fi realizate oricare din aceste sarcini în instalaţiile clientului.
Alberto Maestre Hoffman, director general de TDF