Companie

productores de equipos de bombeo

Furnizori Lideri la Nivel Internaţional

Lucrăm împreună cu principalii producători de pompe şi produse conexe. Garantăm Produse de înaltă Calitate şi Fiabilitate, cu Termene reduse de livrare, Certificate de Calitate şi cel mai eficient Serviciu de relaţii pentru Clienţi.

amplia gama de bombas industriales

Gamă variată şi Disponibilitate în Stoc

Deţinem cea mai variată gamă de pompe industriale şi echipamente conexe. Suntem compania europeană cu cel mai mare volum de stocuri.
asesoramiento y formación - Técnica de Fluidos

Consiliere şi Formare

Vă propunem consiliere integrală, de la selecţia echipamentelor şi rezolvarea problemelor până la planificarea şi punerea în funcţiune.
equipo técnico especializado en ingeniería y diseño industrial

Inginerie şi Proiectare industrială

Departamentele tehnice ale companiei se implică în proiectul dvs. de la început şi până la sfârşit în vederea maximizării rentabilităţii instalaţiei dvs.

NE BAZĂM PE O ECHIPĂ DE PROFESIONIŞTI DE ÎNALTĂ CALITATE ŞI CU O VASTĂ EXPERIENŢĂ

Alta tecnología en equipos de bombeo

Instrumente Profesionale

Lucrăm cu cele mai avansate echipamente, mijloace şi instrumente de laborator cele mai avansate existente pe piaţă. Deţinem propriul laborator de testare şi calibrare.
fabricación y montaje de sistemas industriales

Fabricație şi asamblare proprie

Realizăm toate tipurile de fabricaţie şi asamblare a sistemelor industriale. Oferim soluţii complete de înaltă calitate pentru dozare, trasvazare şi filtrare.
líderes en el sector industrial

În toate Sectoarele

Ne axăm pentru a oferi un serviciu complet clienţilor noştri. Experienţa proprie în cele mai relevante domenii ale industriei ne asigură să oferim un serviciu de lider în toate sectoarele de activitate.
Técnica de Fluidos ofrece el servicio de atención técnica

Service SAT şi Reparaţii la nivel local

Serviciul propriu de Asistenţă Tehnică este pregătit pentru efectuarea oricărui tip de reparaţii, punerea în funcţiune sau întreţinerea instalaţiilor pe care le deţine clientul.