Folosim cookie-uri proprii și terțe pentru a ne oferi serviciile și a colecta date statistice. Continuarea navigării implică acceptarea ta. Mai multe informatii A accepta
CAT

Pompe CAT : Lider mondial in productia de pompe triplex de inalta presiune - Made in USA

Pompele CAT sunt pompe volumetrice de calitate, de uz industrial ,cu pistoane sau plunger triplex cu sisteme personalizate având o experiență de 40 de ani în proiectarea și fabricarea sistemelor industriale de înaltă presiune.

Pompele de inalta presiune CAT au catigat o reputatie pentru durabilitate exceptionala si fiabilitate. Aplicatiile industriale includ : curatare comerciala, procese de fabricatie, industriile de proces, aplicatii militare, agricultura, industria alimentara, plus multe altele.

Clienții care selectează pompele din cauza costului - ciclu de viață scăzut, au o mare surpriză datorată valorii excepționale a duratei de viață a sistemului.

De fapt, pompele de inalta presiune CAT sunt pompe care funcționează, după mai mult de trei decenii de serviciu fără probleme, făcându-se doar acele operațiuni de mentenanță care sunt descrise foarte clar în cartea care însoțește fiecare pompă sau agregat CAT comercializat.

Caracteristici principale

  • Debit: de la 0.49 l/min la 908 l/min.
  • Presiune: de la 7 până la 689 bar.
  • Turaţia: 100 – 3450 RPM.
  • Limitele de temperaturi ale lichidului vehiculat: -23° până la 116°C.
  • Materiale: Alama, Aliaj Aluminiu Nichel Bronz, Otel inoxidabil 304 și 316, oțel inoxidabil duplex.
  • Variante motor antrenare: motor electric, motor pe benzină, motor diesel,motor hidraulic sau pneumatic.