Folosim cookie-uri proprii și terțe pentru a ne oferi serviciile și a colecta date statistice. Continuarea navigării implică acceptarea ta. Mai multe informatii A accepta

Pompe Sisteme

TDF SYSTEMS

Departamentul nostru de sisteme, TDF Systems, este specializat în proiectarea, constructia și instalarea sistemelor de pompare personalizate - SKID. Sunt oferite soluții, complete și personalizate, de înaltă calitate pentru dozare, transport și filtrare fluide.

Avem o echipă de tehnicieni cu o vastă experiență în fabricarea sistemelor persoanlizate, a instalațiilor de clorurare a gazelor, sistemelor de dozare, pompare și filtrare. Specialiștii noștri pot proiecta, produce, instala și implementa soluții inovatoare pentru pomparea, filtrarea și dozarea oricărui lichid. Ne adaptăm la necesitățile clienților noștri.

Toate sistemele furnizate de TDF Pompe corespund standardelor stricte de construcție, sunt supuse încercărilor mecanice și electrice și sunt puse în funcțiune de către serviciul nostru tehnic atât pe piața națională, cât și pe cea internațională. Sistemele noastre personalizate au aplicabilitate în toate industriile, cum ar fi: tratarea industrială a apei, tratarea suprafețelor, desalinizare, energie solară, cogenerarea, industria automobilelor, industria petrolului și gazelor și multe altele.