Folosim cookie-uri proprii și terțe pentru a ne oferi serviciile și a colecta date statistice. Continuarea navigării implică acceptarea ta. Mai multe informatii A accepta

POMPA HYGHSPIN DOUBLE FLOW, JUNG

DESCRIERE

Pompele Jung sunt practic 2 pompe intr-una. Ele asigura atat pomparea fluidelor cat si operatiunele de CIP si SIP cu o singura pompa. Au o mentenanta minima, cu randamente foarte inalte si sunt autoamorsante, iar transferul este asigurat cu pulsatii minime. Pot functiona si uscat, curatarea fiind manuala si rapida. Toate pompele Jung respecta standardele Industriei alimentare si anume : EHEDG, 3A, FDA. Pe langa acestea, pompele Jung au versiuni ATEX in toate gamele.

CARACTERISTICI TEHNICE

  • Debit: Max. 100 m3/h.
  • Inaltime: Max. 50 Bar.

Zona de aplicabiliate: Industrie: produse chimice, vopsele, explozivi Industria alimentara: ciocolata, sosuri, iaurt Cosmetice: creme, pasta de dinti, sampon Farmaceutica: Pompe sterile.

Pompele Jung din seria Double Flow sunt igienice, fara contact si pentru presiuni inalte. Cu generatia Double Flow se pot amesteca 2 fluide diferite, pompa fiind construita cu 2 conexiuni inlet si 1 conexiunie outlet. Pompele reduc considerabil costurile de investitie, productie si intretinere. Pompele nu trebuie scoase din procesul de productie pentru mentenanta datorita accesului simplu frontal si a constuctiei modulare. Au o flexibilitate si o fiabilitate remarcabila, pot pompa lichide cu viscozitati diferite, produse diferite, debite diferite. CIP si SIP nu implica o alta pompa centrifuga !

MODELE

Serii derivate disponibile: 90, 125