POMPA HYGHSPIN, JUNG

DESCRIERE

Pompele Jung sunt practic 2 pompe intr-una. Ele asigura atat pomparea fluidelor cat si operatiunele de CIP si SIP cu aceeasi pompa. Au o mentenanta minima, cu randamente foarte inalte si sunt autoamorsante, iar transferul este asigurat cu pulsatii minime. Pot functiona si uscat, curatarea fiind manuala si rapida. Toate pompele Jung respecta standardele Industriei alimentare si igienice, anume : EHEDG, 3A, FDA. Pe langa acestea, pompele Jung au versiuni ATEX in toate gamele.

CARACTERISTICI TEHNICE

  • Debit: Max. 300 m3/h.
  • Inaltime: Max. 35 Bar.

Zona de aplicabiliate: Industrie: produse chimice, vopsele, explozivi Industria alimentara: ciocolata, sosuri, iaurt Cosmetice: creme, pasta de dinti, sampon Farmaceutica: Pompe sterile.

Pompele Jung va reduc considerabil costurile de investitie, productie si intretinere. Pompele nu trebuie scoase din procesul de productie pentru mentenanta datorita accesului simplu frontal si a constuctiei modulare. Au o flexibilitate si o fiabilitate remarcabila, pot pompa lichide cu viscozitati diferite, produse diferite, debite diferite. CIP si SIP nu implica o alta pompa centrifuga !

MODELE

Serii derivate disponibile: 50, 70, 90, 125