Folosim cookie-uri proprii și terțe pentru a ne oferi serviciile și a colecta date statistice. Continuarea navigării implică acceptarea ta. Mai multe informatii A accepta

SERIA B1

DESCRIERE

Modulul B1 este un bloc fiabil pentru ultrafiltrare, nanofiltrare și osmoză inversă și poate fi echipat cu diferite elemente de membrane interschimbabile.

Construcția modulului, care asigură fluxul de lichid fără presiune, permite de a filtra diferite lichide cu o tratare prealabilă minimă, precum și de a înlocui ușor membranele. Modulul nu are zone inaccesibile, ceea ce reduce riscul de apariție a defecțiunilor, datorate contaminării membranelor, și asigură o eficiență maximă la spălarea fără dezasamblare a instalației.

Construcția modulului este fabricată din oțel inoxidabil și este echipată cu o membrană tubulară de 12,7 mm cu 18 tuburi de susținere perforate. Sunt disponibile diferite capace frontale pentru fixarea unui număr diferit de tuburi pentru flux paralel sau secvențial.   Prin urmare, este posibil de stabilit diferite viteze de curgere și de asigurat un flux încrucișat și o diferență de presiune necesară în situații specifice.

Datorită construcției robuste, modulul cu membrană corespunzătoare poate fi utilizat în sisteme, care funcționează la o presiune de până la 80 bar și la temperaturi de până la 80 °C. În stoc există module standard de 3,66 m, 2,4 și 1,2 m, echipate cu membrane cu o suprafață de 2,6 m2, 1,7 m2 și, respectiv, 0,9 m2.

Fluxul de lichid operativ este controlat prin capace frontale, special concepute, a căror construcție depinde de cerințele procesului tehnologic: flux secvențial, flux dublu, fluxuri paralele.

CARACTERISTICI TEHNICE

  • Construcția din oțel inoxidabil este durabilă și rezistentă la majoritatea substanțelor chimice.
  • Canalul deschis, structura tubulară efectuează filtrarea preliminară minimă a lichidelor; este potrivit pentru lichide cu conținut ridicat de particule coloidale și suspendate; eficiență maximă de spălare fără dezasamblare.
  • Selectarea direcției fluxului prin modul reprezintă viteza optimă de curgere încrucișată menit să minimizeze contaminarea membranei la o diferență de presiune admisă.
  • Membranele verificate sunt utilizate în producția de alimente, băuturi, substanțe chimice, tratarea apelor reziduale și în industria farmaceutică.
  • Construcție compactă a modulului reprezintă o instalație rapidă și ușoară.