Folosim cookie-uri proprii și terțe pentru a ne oferi serviciile și a colecta date statistice. Continuarea navigării implică acceptarea ta. Mai multe informatii A accepta

MODULE CU MEMBRANĂ TUBULARĂ DIN SERIA C10

DESCRIERE

Modulul C10 asigură o utilizare economă a membranelor tubulare verificate pentru ultrafiltrare și nanofiltrare și extinde gama de module tubulare PCI Membranes. Modulul este destinat separării fluidelor tehnologice și a apelor reziduale, precum și aplicării specializate în serviciul comunal.

Construcția modulului permite de a utiliza membranele tubulare în acele domenii, în care au fost preferate anterior membranele cu canale subțiri.

Modulul C10 este livrat în set cu o cadru de susținere, mâneci și piese de racordare. Gama de dimensiuni standard a ansamblurilor și construcțiilor se potrivește pentru o gamă largă de sarcini și tipuri de apă netratată. În plus, există posibilitatea de a elabora un set special pentru o anumită aplicare.

CARACTERISTICI TEHNICE

Modulul cu membrana corespunzătoare poate fi utilizat în sisteme, care funcționează la o presiune de până la 12 bar și la temperaturi de până la 20°C. În stoc avem module standard de 3,66 m, 2,4 și 1,2 m, echipate cu membrane cu o suprafață de 10,5 m2, 5,2 m2 și, respectiv, 2,6 m2.

Construcția, fabricată din plastic ABS este ușoară și fiabilă

Conectarea ușoară a mânecilor simplifică procesul de întreținere a instalației și reduce timpul de staționare

Canalul deschis, structura tubulară efectuează filtrarea preliminară minimă a lichidelor; se potrivește pentru lichide cu conținut ridicat de particule coloidale și suspendate.

Curățarea cu aplicarea bilelor poroase în unele cazuri reduce volumul de muncă, periodicitatea curățării și consumul substanțelor chimice de până la 4 ori timp de un an.

Construcție compactă a modulului reprezintă o instalație rapidă și ușoară.

PRODUSE RELATATE